Boost X10 Premium

649.00kr

BESKRIVNING

Få ett grymt ljud och oslagbar bas från våra alldeles egna Boost X10 Premium högtalare!

Boost X10 Premium Högtalare

Dessa högtalare ger dig ett oslagbart ljud och bas som kan mätas i världsklass! Testa på ett exemplar i butik och upplev ljudet själv, vi kan garantera att du blir förälskad! Dessa passar perfekt som present eller julklapp, fungerar lika bra att ge bort den till flickvännen, pojkvännen, mamma, pappan, ja vem som helst. Köp ditt exemplar i butik eller här på vår webbshop!

Artikelnummer BX10-Prem Kategorier , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Upplev riktigt bra ljud och bas i våra alldeles egna Boost X10 Premium högtalare!

Ljud och bas som kan mäta sig med vilka högtalare som helst!

Ifall du är ute efter riktigt grymma högtalare som kan leverera ljud i världsklass så har du hittat rätt! Våra alldeles egna högtalare “Boost X10 Premium” ger dig väldigt klart ljud och en bas som kan mäta sig med andra högtalare i världsklass. Högtalare med denna kvalité och kostnad är svår att slå, detta gör att Boost X10 Premium är perfekt att ge bort som present eller julklapp. Ta med högtalaren till stranden eller semestern. Eftersom den är väldigt lätt så är det bekvämt och smidigt att ta med sig den hem. Förutom ett bra ljud så är den även väldigt snygg, den är designad för att passa alla tillfällen.

Perfekt för alla tillfällen.

Oavsett ifall du ska ta med den till stranden, naturen när man vandrar eller bara semestern eller på en pic-nic så är den perfekt för alla tillfällen. Vill du lyssna på något med mycket bas eller kanske en lugnare låt? Denna högtalare av vilket jobb som helst när det kommer till ljud, ta med denna högtalare och du blir en stjärna i alla tillfällen. Fungerar till alla telefoner som iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi, Oneplus och alla andra.

Köp Boost X10 Premium i butik eller via vår webbshop!

Vill du besöka en av våra butiker för att ta en titt på den? Inga problem! Du är välkommen att besöka en av våra butiker när som helst när vi har öppet för att testa på dessa i butik, upplev ljudet själv! Känner du dig redo att beställa hem ett exemplar? Du kan enkelt beställa hem ett par från vår hemsida. Lägg en bokning innan 15:00 på en vardag så skickar vi ut Boost X10 Premium till dig samma dag eller nästkommande vardag.

Vi ser fram emot att ha dig som kund.