Beeco Recycled iPhone 12 Pro Max Sky Blue

299.00kr

BESKRIVNING

Beeco Recycled är ett skal med perfekt passform, stilren design & grepp som låter dig smidigt lägga ner telefonen i fickan, men som inte slinker ur handen!

100% återvunnen plast är inte bara en tjänst för naturen, men även för samvetet. Med vårt skal så gör du aktivt ett val som gynnar miljön och nu om någonsin behövs det. Vi måste alla ta ansvar för planetens välmående.

Köp ditt exemplar idag, just nu prissänkt så passa på!

Finns i färgerna Svart, Grönt och Rosa, Stone(Ljusgrå) och Röd.

Artikelnummer beecoiphone12pm-skyblue Kategori

Beeco Recycled, en vän till natur & miljö.

Ett varumärke som är tillverkat och designat specifikt för att erbjuda mobilskal som erbjuder både skönhet, känsla och miljötänk. Vi har länge arbetat för att ta fram vår målbild med vad det perfekta skalet är, Beeco recycled är resultatet. Produktionen av detta skal börjar med att samla in plast från våra hav och skogar för att sedan återanvändas i tillverkningen av mobilskalen. En åtgärd som hjälper vår planet i längden, ett skal i taget! Materialet består utav 100% återvunnen plast!

Känsla av lyx och kvalitet men till lågt pris!

Beeco recycled, därför att du förtjänar lyx till ett förmånligt pris. Recycled är tillverkat för att ge dig som användare ett optimalt grepp om telefonen men utan att det känns för stort eller klumpigt. Efter massor med tester under produktionen hittade vi rätt med känslan som inte är för sträv och inte för mjuk, utan precis som man vill ha det. Insidan består av ett mikrofiber foder som skyddar telefonen, utsidan är av silikon-imitation för bästa komfort och skydd.

 Hjälp oss att hjälpa!

Genom att köpa och använda dig utav Beeco Recycled gör du inte bara dig själv en tjänst, men också miljön. När du känner dig redo för ett nytt skal kan du alltid lämna det i närmsta Fix My Phone butik. Därför att vi då återvinner plasten igen, på så vis fortsätter vi att hjälpa planeten och sluter cirkeln för varje tillverkat skal. Hjälp oss att hjälpa!

Beeco recycled finns att köpa till Apple Iphone & Samsung Galaxy, inom kort även Huawei!

Glöm inte att köpa till skärmskydd, skalet är perfekt anpassat för att sluta om telefonen ihop med displayskyddet!