BÄNDVERKTYG

39.00kr

BESKRIVNING

Har du inget verktyg som underkättar att få upp skärmen? Köp då det här bändverktyget för att hjälpa dig reparera!

Bändverktyg helt i metall som är ett måste vid reparation av glaset på din smartphones/surfplatta. Bändvektyget gör det både smidigt och lätt att vid öppning av displayen.

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer M-pick Kategori

Köp Bändverktyg hos Fix My Phone.

Ska du reparera en telefon? Det här bändverktyg underlättar när man ska öppna skärmen.

Det här bändverktyget är i rostfritt stål och underlättar arbetet med att öppna upp glaset på din smartphone eller surfplatta. Verktyget passar också bra för att försiktigt trycka tillbaka komponenter på mobilen. Var dock försiktig att inte röra runt med den här inuti mobilen då den är gjord av metall. Beställer du innan klockan 15:00 (Vardagar) så skickas den oftast samma dag! Men annars alltid inom 24h (Vardagar).

Behöver din mobil fler delar? Ta en titt genom vårt sortiment och se vad som behövs.

Är din telefon i sånt tillstånd att den behöver fler delar? Se då till och köpa med allt nu så du får alla delar på en och samma order och slipp dubbelfrakten! Med titeln “Sveriges största reparationskedja” så borde vi vara ditt första val. Det är inte krångligt när man reparera en telefon på egen hand. Med guider så är de flesta reparationer inte alls komplicerade. Du kan även komma in till oss i butik. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester innan och efter vi har lagat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. vad känner du dig mest bekväm med? reparera själv eller lämna till våra experterna i butik?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.