Om oss

Laga iPhone och reparera iPad hos oss i Göteborg

Välkommen till din lokala iPhone och iPad reparatör. Hos oss kan du utföra både iPhone och iPad reparation. Vi utför alla sorters iPhone service, alltifrån glasbyte till de mest avancerade reparationerna.

Vi på Fix My Phone har specialiserat oss på att reparera iPhone med trasigt glas samt laga iPhone med andra skador. Vi har en lång erfarenhet med att utföra iPhone-service. Givetvis lagar vi även trasiga iPad och iPad mini samt telefoner från flera kända märken så som HTC, Samsung, Sony och LG. Behöver du reparera Samsung Galaxy har du kommit till rätt reparatör! Du behöver aldrig vänta länge när du utför din reparation hos oss. De flesta trasiga telefonerna blir vanligen reparerad på mindre än en timme!

Laga iPhone hos oss redan idag!

Vi på Laga iPhone är stolta över våra låga priser. Med noggrann planering och val av dom bästa leverantörerna kan vi erbjuda låga priser som du som kund har glädje av. Vi har tusentals nöjda kunder som har utfört iPhone reparation hos oss. Vi byter trasigt glas på iPhone och lämnar alltid 3 månaders garanti. Bor du i Göteborg och behöver laga din iPhone? - Tveka inte att besöka oss redan idag. En iPhone reparation tar vanligen 1 timme att utföra. 

Vi kan reparera iPhone och utföra alla sorters iPhone glasbyte. Vi har specialiserat oss på att reparera iPhone med trasigt glas samt laga iPhone med andra skador. Vi har en lång erfarenhet med att utföra iPhone-service. Givetvis lagar vi även trasiga iPad och iPad mini. Vår affärsidé är att reparera och laga alla iPhone och smartphones på marknaden till lägre priser.